Resultats de la cerca frase exacta: 95

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. sal de sèsam
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Condiment elaborat amb sal marina i llavors de sèsam torrades i moltes. [...]
2. salar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Impregnar de sal un aliment per tal que no es corrompi i es conservi. [...]
3. salar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Amanir amb sal. [...]
4. salpebre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Adob de sal i pebre. [...]
5. salpebrar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Amanir amb salpebre. [...]
6. flor de sal
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Sal constituïda per cristalls fins que es recullen de la superfície de les salines, molt apreciada en gastronomia. [...]
7. amanida de bacallà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
8. gaspatxo de bacallà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
9. salmó a la sal
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
10. bacallà amb suc i bunyols de bacallà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  1 / 10 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Següent >>